تحولات منطقه

وزیر خارجه ژاپن از توزیع داروی آویگان به چندین کشور ازجمله ایران برای انجام آزمایشات بالینی خبر داد.

ژاپن: برای آزمایشات بالینی داروی "آویگان" را در اختیار ایران قرار دادیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین؛ به نقل از کیودو، توشیمیتسو موتگی، وزیر خارجه ژاپن امروز (سه شنبه) اعلام کرد که کشورش قصد دارد داروی ضد آنفولانزای آویگان را به صورت رایگان در اختیار ۲۰ کشور قرار دهد تا از آن برای معالجه بیماران مبتلا به ویروس کرونا استفاده شود.

۲۰ کشوری که درحال حاضر این دارو را دریافت می کنند و به نوعی مشغول انجام آزمایشات بالینی برای مشاهده اثربخشی آن هستند شامل بلغارستان، چک، اندونزی، ایران، میانمار، عربستان و ترکیه بوده و به گفته  موتگی ۳۰ کشور دیگر نیز علاقمندی خود برای دریافت این دارو را اعلام کرده اند.

ژاپن برای خرید و توزیع این دارو که به فاویپیراویر شناخته شده و تولید یکی از شرکتهای وابسته به فوجی فیلم است، یک میلیون دلار کمک مالی در اختیار سازمان ملل قرار داده است.

وزیر خارجه ژاپن در کنفرانس خبری خود گفت: ما درحال همکاری با کشورهای علاقمند هستیم تا تحقیقات بالینی بر روی آویگان را به صورت بین المللی توسعه دهیم.

شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن قصد دارد به منظور درمان ۲ میلیون بیمار مبتلا به ویروس کرونا میزان ذخایر داروی آویگان را به سه برابر افزایش دهد.

این خبر درحالی منتشر شده که همسایگان ژاپن بر سر داروی آویگان که این روزها به عنوان یکی از داروهای احتمالی برای مقابله با ویروس کرونا خبرساز شده اختلاف نظر جدی دارند. چین کشوری است که به عنوان اولین میزبان ویروس کرونا از آزمایش بالینی این ویروس استقبال کرده است و این درحالی است که کره جنوبی با بیان اینکه این ویروس عوارض جانبی جدی داشته و می تواند صدمات مرگباری را به همراه داشته باشد با استفاده از آن مخالف است.

دولت ترامپ و متخصصان سازمان غذا و داروی آمریکا نیز بر سر استفاده از این داروی تایید نشده اختلاف نظر دارند و به نوعی آنها نیز به این بحث بین المللی پیوسته اند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.